Search
 

De designer

Fashion designer
HALLO!
“Als ik 1 woord moet kiezen dat mij omschrijft, dan kies ik voor Creatief.”

Creativiteit stroomt volgens mij al sinds mijn geboorte door m’n aderen. Ik zat altijd te tekenen en toen ik zo’n 11 jaar was leerde ik van mijn moeder de eerste dingen achter de naaimachine te maken. Zij heeft mij geïnspireerd en laten zien dat je kleding ook zelf kunt maken.

In 2005 besloot ik dan ook de opleiding Mode & Kleding te doen. Hier heb ik de basis voor het patroontekenen geleerd en veel materiaalkennis opgedaan.

Sinds 2014 ben ik officieel onder het label Blijleven Design bezig met het creëren van kostuums en vooral kleding op maat. Waarbij ik veel aandacht besteed aan details, omdat daar de kleding, lingerie en kostuums van ‘tot leven lijken te komen’ en gaan shinen. Waardoor de drager dat ook gaat doen.

2016 Is het jaar van onderzoek en ontdekking geweest. Ik heb me gestort op fair, eco, bio en vegan stoffen. En dan met name de GOTS gecertificeerde stoffen. Ik streef ernaar om uiteindelijk al mijn stoffen en materialen van GOTS, fair, eco, bio, vegan en/of gerecycled/geupcycled te hebben. Helaas is dit momenteel nog niet mogelijk, omdat sommige materialen nog niet met deze standaard gemaakt worden. Zodra er nieuwe materialen op de markt komen, ga ik ze meteen onderzoeken en uittesten.

Vorig jaar, 2017, besloot ik mijn kennis en vaardigheden uit te breiden met een officiële cursus in het maken van lingerie op maat. Dit heb ik met ontzettend veel plezier gedaan (de certificaten behaald) en onwijs veel geleerd! Het is echt een vak apart met complexe onderdelen en veel precisiewerk, waar ik zo van hou!

Mijn werk profileert zich ten opzichte van andere designers/kleermakers onder andere door de manier waarop ik de kleding echt passend op het lijf maak en laat aansluiten op je persoonlijkheid en wensen. Een ander groot verschil is mijn gebruik van eco/fair/bio/vegan materialen, waardoor we samen bijdragen aan een betere wereld. Dit leidt steeds opnieuw tot unieke, mooie resultaten en blije gezichten. En daar doe ik het voor!

Jij blij, ik blij, de wereld blij! Ik wens iedereen dan ook een Blij Leven (Design) toe!

PURE STOFFEN

Ik vind het heel belangrijk om bij te dragen aan een betere, groenere wereld. Daarom gebruik ik GOTS, fair, eco, bio en vegan materialen!

DETAILS

It’s all in the details! Ik hou er ontzettend van om alles altijd met uiterste zorg, oog voor detail en met liefde voor het vak te creëren.

CREATIEF

Er is niets mooiers om van een kledingontwerp een mooi kledingstuk te kunnen maken met mooie stoffen en materialen.

FOR EVERY BODY

Het maakt me totaal niet uit welke maten, welk gender of welke leeftijd je hebt. Voor alle mensen kan ik kleding op maat maken.

Contact
Enthousiast geworden en benieuwd of ik je kledingwens in vervulling kan laten gaan?
Neem dan contact op voor een afspraak, vraag of vrijblijvende offerte.
a
Afspraaktijden

Maa, woe, don, vrij & zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur

TELEFOON

+31 6 304 354 15

a
Stuur een e-mail

E-mail me en ik antwoord zo snel mogelijk

E-MAIL
a
Adres atelier

Om wensen door te spreken, te passen en te meten.

ADRES

Hoefijzer 18b 3833 XB Leusden, nabij Amersfoort